Företag:

Smarketing.ai International AB
559036-0342
SJÖÄNGSVÄGEN 1C
SJÖÄNGSVÄGEN 1C, 142 64 TRÅNGSUND
Huddinge
Aktiebolag
19.11.2015
0 anställda
50 000
Aktiebolaget ska som huvudsaklig verksamhet, i Sverige och internationellt, erbjuda tjänster och rådgivning till företags- och organisationers ledning och styrelser inom området verk- samhetsutveckling. Detta kärnerbjudande kompletteras med att även erbjuda handel med produkter som tillför mervärden till våra kunder. Som ett förtydligande så ska aktiebolaget erbjuda rådgivning rörande och genomförande av: Marknadsföring, kommunikation, reklam, varumärke, mediaval informationsspridning och relationsbyggande. Marknadsundersökningar, analyser konkurrentbevakning och omvärldsbevakning. Affärs, lönsamhets, effektivitet och processutveckling. Ledarskaps, affärsplanerings, strategi och förändringsarbete. Digital marknadsföring, design av hemsidor. Innehåll, mediaproduktion och support för digitala medier. Utveckling av försäljnings och inköpsfunktioner. Talar, utbildnings, styrelse, ledningsgrupps och interimuppdrag. Innovation, produktutveckling, test och design. 3D utskrift, modellering, skanning och service. Tjänster för avancerad analys av stora datamängder. Flygfotografering och filmning. Support vid mässor, möten och teambuildingaktiviteter. Utbildning vid utövandet av sporter. Placeringar av finansiella instrument. De produkter som aktiebolaget ska importera, exportera, sälja, förmedla, provisionsförsälja, leasa finansiellt och hyra ut är: 3D skrivare, 3D skanners, storformatsskrivare, kontorsskrivare, drönare, privatflygplan, personbilar, fritidsbåtar, fordons- elektronik för ljud och bild, kontorselektronik för ljud och bild, tält för möten samt sportutrustning. Till de ovan listade produkterna erbjuder aktiebolaget därtill relevanta underhållstjänster, tillbehör och förbrukningsartiklar. Aktiebolaget erbjuder till det ovan listade annan förenlig verksamhet.
Firman tecknas var för sig av
ledamoten / suppleanten

Smarketing.ai International AB är noterat på adressen «SJÖÄNGSVÄGEN 1C» och var registrerad 19.11.2015 som ett aktiebolag med aktiekapital SEK 50 000.

Bolaget finns representerat i Purehelp.se under branschen Konsultverksamhet avseende företags organisation

Bolagets rörelsescore har beräknats till 10 poäng. [100 - bästa poeng, 0 - sämsta.]

Senaste inlämnade årsbokslut 30.09.2016 visar en omsättning på SEK 0, ett rörelseresultat på SEK -194 000 och där eget kapital var positivt med SEK 51 000.

Styrelsen består av 2 män och inga kvinnor med en genomsnittsålder av 22 år.
Styrelsens högsta personliga styrelsescore är 8 poäng, lägsta personliga styrelsescore är 8 poäng och genomsnittlig styrelsescore är 8,00 poäng. [100 poäng är högsta styrelsevärde. 0 poäng är lägsta värde.]

Bokslut:

År2016-09
Total omsättning0
Rörelseresultat-194
Resultat före skatt-194
 
Summa eget kapital51
Kassa och bank208
 
Rörelsemarginal (%)0
Soliditet (%)10

Befattningar – Styrelsescore:

Styrelse

Styrelseledamot
Verkställande direktör
Styrelsesuppleant
Vice verkställande direktör

Övriga befattningar

Revisorer